Windmolenbiotoop Inventarisatie Noord-Brabant Voltooid!!!

De resultaten van het onderzoek naar de windmolenbiotoop in Noord-Brabant zijn bekend. Deze uitgebreide inventarisatie is uitgevoerd door Molenstichting Noord-Brabant in samenwerking met De Hollandsche Molen en Evert-Jan Laméris. En met steun van onder meer de provincie is een rapportage opgesteld met betrekking tot de biotopen van alle windmolens in Noord-Brabant. Na Noord- en Zuid-Holland, Limburg en Gelderland is Noord-Brabant de vijfde provincie met een onderzoek volgens de “Laméris-methode”. T.o.v. de vier eerdere onderzoeken is er nu ook een gedetailleerde bestemmingsplan analyse per molen gemaakt en heeft De Hollandsche Molen een zgn. Advies op maat per molen opgesteld.

De aanbiedingsbrieven voor molenaars, moleneigenaren en bestuurders zijn via onderstaande links te vinden.

 

brief-rapport-windmolenbiotoop-colleges

 

brief-rapport-windmolenbiotoop-moleneigenaren-en-molenaren