Erfgoedprijs

Vanaf 4 april is de campagne van de Brabantse Erfgoedprijs 2017 van start gegaan. De Brabantse Erfgoedprijs is dé stimuleringsprijs voor innovatieve en creatieve erfgoedprojecten in Brabant. De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 10.000,- voor de winnaar en een intensief begeleidingstraject door Erfgoed Brabant dat het project ondersteunt in het realiseren van dromen en ambities.

Vanaf nu kan iedereen projecten indienen via www.erfgoedbrabant.nl/beprijs2017. “Voor de Brabantse Erfgoedprijs zijn we op zoek naar innovatieve, creatieve en inspirerende projecten in, met, voor, door en over Brabants erfgoed. Laten we de oogst zo mooi en divers maken!”

Maar let op: doe het wel voor 31 mei a.s., want dan sluit de aanmeldtermijn. Dus: ken je erfgoedprojecten, of ken je iemand die zo’n project heeft, dien het dan in via het aanmeldformulier op de website van Erfgoed Brabant. En wie weet, gaat dat project er met de prijs van door! Voor de criteria om voor de prijs in aanmerking te komen en uitleg over het juryproces, kijk op: www.erfgoedbrabant.nl/BEprijs2017