Uitnodiging Molenontmoetingsavond
Aan: Molenaars en moleneigenaren in de provincie Noord-Brabant

Onderwerp: Uitnodiging Molenontmoetingsavond

Beste heer/mevrouw,

Het bestuur van de Molenstichting Noord-Brabant wil u graag uitnodigen voor de jaarlijkse Molenontmoetingsavond. Deze naam geeft goed aan wat wij met deze bijeenkomst willen: een plek bieden om elkaar te ontmoeten en informatie te ontvangen en uit te wisselen over de Brabantse molens.

Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats in de Spoordonkse Watermolen, Spoordonkseweg 128 in Oirschot.

Wij nodigen u graag uit op donderdag 30 september 2021 in Oirschot. De Molenontmoetingsavond begint om 19.30 uur. Voorafgaand aan de bijeenkomst bent u vanaf 19.00 uur in de gelegenheid om de Spoordonkse Watermolen te bezichtigen.

Hartelijke groet,

Het Bestuur van Molenstichting Noord-Brabant

J.C.M. (Jan) Pommer, Voorzitter.