Adviesraad

Het bestuur van de Molenstichting Noord-Brabant laat zich bijstaan door een adviesraad. Deze adviesraad is samengesteld uit (ervarings)deskundigen uit het Brabantse ‘molenveld’.

De adviesraad bestaat uit de volgende personen:

Naam: Woonplaats:
Gerard Sturkenboom    Voorzitter Heeze
Bart Hoofs Hilvarenbeek
Aart Mul Boxmeer
Paul Terwindt Tilburg
Willem van Breenen Hedikhuizen
Riet Meijer Nederwetten
Ernst Thoolen Nederwetten
Hans Smeenk Bergen op Zoom
Jan Molenkamp Mierlo
Sven Verbeek Veen

Molenconsulent Marloes van der Hei

Tussen 2012 en 2015 was er een molenconsulent werkzaam bij Molenstichting Noord Brabant. Zij had als hoofdtaak eigenaren te stimuleren en te helpen bij het maken van restauratieplannen voor hun molen(s), en te zorgen dat de restauratiesubsidie op de juiste plekken kwam.

Inmiddels is zij werkzaam bij Provincie Noord-Brabant als Beleidsmedewerker Erfgoed. Nog slechts een gedeelte van haar tijd is ze beschikbaar voor het molenveld. Wanneer u vragen heeft, bijvoorbeeld over de regelgeving of organisatievormen rond molens kunt u contact met haar opnemen: MvdHei@brabant.nl of 06 – 5140 4989